Tisztelt Partnerünk!
 
Köszönjük hogy megtisztelt érdeklődésével. Weblapunk segítségével tájékoztatást adunk Önök részére Betéti Társaságunk tevékenységéről.
 
Cégünk 1991 óta foglalkozik mezőgazdasági, ipari és járműkardántengelyek, részegységek, alkatrészek komplett védőburkolatok gyártásával és átalakításával.
 
Mezőgazdasági kardántengelyeinket kívánság szerint rendkívül erős, bordás teleszkópozással, továbbá citrom, háromszög és csillag csőprofilos kivitelben gyártjuk, a megrendelőink kívánsága szerinti méretben és felszereltséggel. Beszállítói partnereink között tudhatjuk a mezőgazdasági kardántengelyeket gyártó magyar, német, olasz és spanyol kardángyártó cégeket.
 
Külön a figyelmükbe ajánljuk a különböző típusú furgonokhoz és kistehergépkocsikhoz gyártott kardántengelyeinket. A nem zsírozható és nem cserélhető alkatrészeket, zsírozható és csereszabatos kivitelben készítjük el, a gyári árak töredékéért.
 
Termékeink megvásárolhatók szervizünkben, illetve postán utánvéttel vagy csomagküldő szolgálattal, a kért kivitelben és határidőre.
 
Reméljük ismertetőnk felkeltette érdeklődésüket, és egyben várjuk megrendeléseiket.
 
 
Üdvözlettel:
 
Czimmermann Ferenc                        Kurucz János
        Cégvezető                                      Cégvezető